INFO-Interieurontwerp-3D visualisatie

IRMIN VERSTAPPEN
Crutzenstraat 72
3511 Kuringen (Hasselt - Limburg)
T +32 473 187 786
 
INTERIEURONTWERP

Als interieurarchitect ontwerp en begeleid ik individuele projecten zoals renovaties van woningen en appartementen, kantoren, winkels, … . Elke opdracht is een persoonlijke benadering, rekening houdend met uw persoonlijke eisen en verwachtingen. Vanuit dat uitgangspunt zoeken we naar de juiste verhoudingen tussen ruimte, licht, kleur en materialen met functionaliteit altijd in het achterhoofd.
We staan ook tot uw dienst voor meubelontwerp en projectbegeleiding vanaf het eerste idee tot uiteindelijke oplevering, en dit, indien nodig, in samenwerking met ingenieurs, architecten en aannemers.
 
3D VISUALISATIE

Tegenwoordig zijn 3D beelden een absolute must om een project of ontwerp duidelijk voor te stellen aan uw eindklant. Aan de hand van door u aangeleverde schetsen of plannen worden  fotorealistische 3D beelden of animaties aangemaakt.

Standaard worden de 3D beelden digitaal afgeleverd in een hoge resolutie (jpg, png of tiff). Tegen een meerprijs zijn ook afdrukken, werfborden ,banners, ... mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid om een 3D print te maken van het ontwerp om dit in werkelijkheid te tonen.